Stank en geuren

Ruikt u een penetrante geur waarvoor een professionele oplossing moet worden geboden!

Er zijn drie soorten stank van elkaar te onderscheiden m.b.t. de aanwezigheid van ongedierte:

• Kadaver

Een kadaverlucht ruik je wanneer er ergens in of onder het huis, boven het plafond of tussen de muren een dood dier ligt. De geur is hetzelfde als de geur die ontstaat wanneer bijvoorbeeld rauw vlees langdurig over datum is. Ook kunnen hierdoor maden ontstaan. Om deze reden is het ook erg van belang dat met name tijdens de zomer geen vlees in de afvalcontainer wordt gedeponeerd.

• Urine en uitwerpselen

Bij grotere aantallen muizen of ratten kan er op den duur stank ontstaan door de urine en uitwerpselen. Keutels vallen al gauw op, maar met name de urine wordt vaak over het hoofd gezien en na verloop van tijd kan hierdoor een sterk muffe zure lucht ontstaan.

• Muskusgeur

Dit kan worden omschreven als een nogal penetrante kruidige geur die vaak het gevolg is van de aanwezigheid van spitsmuizen. Veel mensen doet het ook denken aan de geur van wiet.

In overleg met u biedt Wagenaar Ongediertebestrijding een uitgebreide reeks oplossingen om het probleem te lokaliseren, te bestrijden en te voorkomen. Het bestrijden van een stank en geuren kan op verschillende manieren, wij kiezen de methode die het best past bij uw situatie.
Samen met Wagenaar Ongediertebestrijding gaat u de strijd aan tegen stank en geuren! We geven tevens advies op welke wijze u preventief stank- en geurenoverlast kunt voorkomen.

Meer weten over doelmatige bestrijding van overlast door stank en geuren?
Bel of mail Wagenaar Ongediertebestrijding voor directe oplossingen en goede preventie.